Cursussen

Gehoorzaamheid:

Wij bieden meerdere gehoorzaamheidscursussen aan. De meeste mensen starten met hun hond bij onze beginnerscursus, daarna de Basis en als laatste de Gevorderd cursus. Vind u het leuk om met uw hond les te blijven volgen? Dan kunt u deelnemen aan de G&G recreanten groep. Tijdens onze cursus laten wij u zien hoe u uw hond leert te gehoorzamen.

Beginnerscursus:

De beginnerscursus is bedoeld voor alle honden die nog niet eerder aan een cursus hebben deelgenomen. In deze groep zitten vooral puppy’s, maar ook honden die ouder zijn en alsnog een cursus gehoorzaamheid kunnen gebruiken. De cursus duurt 12 weken.

Basis Gehoorzaamheid:

Deze cursus is bedoeld voor honden die de begin commando ‘s al kennen. Meestal is dit een doorstroming vanuit de beginnerscursus. Tijdens deze cursus wordt het gehoorzamen uitgebreid.

Gevorderd Gehoorzaamheid:

De gevorderd cursus is bedoeld voor honden die al aardig goed luisteren. Meestal is dit een doorstroming vanuit de Basis gehoorzaamheid. Waar bij de vorige cursussen veel geoefend wordt aan de riem, is het in de gevorderd cursus de bedoeling dat uw hond de oefeningen uitvoert zonder aangelijnd te zijn.

Gedrag & Gehoorzaamheid recreanten:

De G&G recreanten is bedoeld voor honden die bovenstaande cursussen volledig hebben afgerond. Tijdens deze cursus blijft u bezig met gehoorzaamheid, afgewisseld met spel. Te denken aan apporteren, over een latje springen enz.

Ringtraining:

De ringtraining is bedoeld voor honden die deel gaan nemen aan een show. Hier leert u hoe u uw hond het beste kunt presenteren aan de jury. Deze lessen worden gegeven door een ringmeester.