Regels

Uiteraard zijn er ook bij ons enkele huisregels van toepassing.

• Niet roken op het veld en in de kantine. Enkel voor de kantine onder het afdak. Uiteraard wordt het afval in de daarvoor bestemde afvalbak gedeponeerd. Zeker gezien sigaretten voor honden giftig zijn.
  • Hondenpoep wordt opgeruimd. Als uw hond zijn/haar behoefte doet op het veld ruimt u dit zelf op. Gelieve altijd een zakje mee te nemen en de poep in een dicht zakje deponeren in de groene prullenbak bij de kantine. Zo houden wij ons veld niet alleen schoon maar ook ziekte vrij.
  • Is uw hond ziek of aan de diarree, komt u niet naar de les. Wij willen uiteraard voorkomen dat er nog meer honden ziek worden.
  • Is uw teefje loops, verzoeken wij u om zonder hond naar de gehoorzaamheid te komen. Loopse teven zijn niet toegestaan maar thuis aan de slag gaan met de lesstof is uiteraard geen probleem. Graag zelfs, om achterstand met de rest van de groep te voorkomen.
  • Tijdens de les gelieve geen telefoon te gebruiken. Onze vrijwilligers doen hun uiterste best om u de lesstof bij de brengen, het zou zonde zijn als u hier iets van mist.
  • Honden zijn op het veld ten aller tijden aangelijnd, mits uw instructeur u verzoekt uw riem los te maken.
  • Slipkettingen zijn niet toegestaan. Tevens is het de bedoeling om te trainen met een vaste lijn.
  • Parkeren is enkel toegestaan langs het veld en tegenover het veld. In ieder geval niet voor de huizen in de straat.
  • Ondanks dat de straat waarin de club zich bevind buiten de bebouwde kom valt, graag uw snelheid matigen.