Prijzen

Iedereen die deel neemt aan (een van) onze cursussen dient lid te worden van onze vereniging. Het lidmaatschapsgeld (contributie) bedraagt € 24,- per jaar. Deze contributie loopt met € 2,- per maand af. Dus stroom je bijv. in juni in, betaal je enkel juni t/m december (dus 7 maanden x € 2,- = € 14,-. Voor gezinsleden hanteren wij een korting van 50%.

Puppy/beginners:                          € 55,-                    voor 12 lessen

EG:                                                        € 55,-                    voor 12 lessen

VEG:                                                     € 55,-                    voor 12 lessen

Ringtraining:                                     € 30,-                   voor 12 lessen (tussentijds instromen mogelijk)