Prijzen

Voor deelname aan onze cursussen buiten de gehoorzaamheid cursussen om, dient u lid te worden van onze vereniging. Het lidmaatschapsgeld (contributie) bedraagt € 24,- per jaar. Deze contributie loopt met € 2,- per maand af. Dus stroom je bijv. in juni in, betaal je enkel juni t/m december (dus 7 maanden x € 2,- = € 14,-. Voor gezinsleden hanteren wij een korting van 50%.

Puppy/beginners:                          € 67,50              voor 12 lessen

Basis:                                                    € 67,50               voor 12 lessen

Gevorderd:                                         € 67,50               voor 12 lessen

Ringtraining:                                     € 45,-                   voor 12 lessen *